петак, 26. септембар 2014.

Ova devojčica plače kamenje umesto suza (VIDEO)

Slučaj devojčice iz Jemena Sadije Seleh (12) izazvao je pravu paniku u području gde živi jer meštani tvrde da je omađijana i da ju je zaposeo đavo. Doktori nemaju objašnjenje zbog čega ona umesto suza plače kamenčiće
Devojčica iz Jemena Sadija Seleh (12) boluje od nepoznate bolesti usled koje roni kamene suze. Doktori kažu da još ne mogu da objasne njeno stanje, jer devojčica ne boluje od nijedne bolesti koja je njima poznata.
Na snimku televizije iz Jemena, koji je okačen na Jutjub, vidi se kako su lekari, za samo nekoliko sati iz njenih očiju izvadili više od 30 kamenčića.


Nažalost po malenu Sadiju, ona živi u ruralnom delu zemlje i zbog neobjašnive bolestilokalno stanovništvo smatra da je devojčica omađijana



Ovaj slučaj je izazvao pravu paniku u području gde devojčica živi. Dok jedni kažu da je za sve kriva magija koja je bačena na nju, drugi tvrde da je Sadiju zaposeo sam đavo. Ima i meštana koji se plaše da je njeno stanje zapravo početak opasne epidemije , navodi se u prilogu televizije.

Нема коментара:

Постави коментар